Καλώς ήρθατε

welcome_picture Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο του Υποθηκοφυλακείου Θεσσαλονίκης.

Το Υποθηκοφυλακείο Θεσσαλονίκης

building Το Υποθηκοφυλακείο Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1914 και από το 1992 στεγάζεται σε τρεις ορόφους κτιρίου 1750 τ.μ. στην οδό Σαπφούς αρ. 44 στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού. συνέχεια...

Έρευνα στο αρχείο του Υποθηκοφυλακείου και Κ/Γ Θεσσαλονίκης

Η έρευνα στο αρχείο της υπηρεσίας γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και διαρκεί 30’. Το ραντεβού πραγματοποιείται MONO μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και όχι τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο:

  •     Για το Υποθηκοφυλακείο Θεσσαλονίκης (Σαπφούς 44) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  •     Για το Κτηματολογικό Γραφείο Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 136) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Στο μήνυμα θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του προσώπου που πρόκειται να προσέλθει στην υπηρεσία και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο αριθμός μητρώου του δικηγορικού συλλόγου για τους δικηγόρους. Μέσα στο μήνυμα πρέπει να αναφέρεται η ημέρα και η ώρα που επιθυμεί να προσέλθει στην υπηρεσία. Η υπηρεσία θα απαντήσει στο e-mail με ενημέρωση για την καθορισμένη ημέρα και ώρα προσέλευσης. Σε περίπτωση αδυναμίας για ραντεβού την επιθυμητή ημερομηνία θα δοθεί το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέρχονται στο καθορισμένο ραντεβού ακριβώς την καθορισμένη ώρα και όχι πολύ νωρίτερα για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την προσέλευσή τους πρέπει να έχουν οπωσδήποτε την ταυτότητά τους (αστυνομική ή επαγγελματική). Τέλος, οφείλει κάθε προσερχόμενος στην υπηρεσία να τηρεί τις οδηγίες και τα υγειονομικά μέτρα τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί για την προστασία από την πανδημία.

Υπενθυμίζεται ότι στο Υποθηκοφυλακείο Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει έρευνα με το ίδιο ραντεβού και στη βάση δεδομένων του Κτηματολογίου με υπολογιστές σε αίθουσα του 2ου ορόφου δίπλα στην αίθουσα της έρευνας για το αρχείο του Υποθηκοφυλακείου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 19:25

 

Σελίδα 1 από 31

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους